Wil jij meebouwen?

Dat kan: Stichting House of Miracles waarvan Debora samen met haar man Arnoud Troost & Rik en Anne Ouwendijk oprichters zijn, hebben een rekening geopend om de giften van Debora's Faith Movement apart te kunnen zetten tot de zakelijke rekening van stichting DFM geopend is.

Overmaken kan op:
NL80RABO0345429001
Stichting House of Miracles

Wil je maandelijks gaan ondersteunen dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar: finance@houseofmiracles.church met dat u maandelijks DFM wil ondersteunen. Dan wordt er contact met u opgenomen.

Anbi

House of Miracles is ingeschreven bij de Belastingdienst en is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De ANBI- beschikking betekent dat je belastingteruggave kunt ontvangen over donaties en tienden. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je naar de website van de belastingdienst.

Haar verhaal

Dit is Debora! Een profetische vrouw, moeder van drie kinderen, vrouw van Arnoud Troost en samen met Rik en Anne Ouwendijk leiden zij de bediening House of Miracles met ruim 50 huisgemeentes in Nederland. In gehoorzaamheid aan God's stem is Debora in 2022 'Debora's Faith Movement' gaan opzetten. In korte tijd groeide deze bediening snel. Via haar video's spreekt ze vaak woorden die acties vereisen, organiseert grote events, klanktaal weken en brengt nummers uit. Naast DFM leid zij in Nederland ook 'A Prayer Movement' waarin zij dapper uitstapt en mensen oproept te bidden voor onder andere slachtoffers van seksueel misbruik.

Debora aan het woord: ''Ik kwam er daadwerkelijk achter dat de werken die wij mogen doen voor Hem, God ├ęcht heeft voorbereid voor ons.'' - Efeze 2:10.


Lees verder
Lees verder