Events

Je getuigenis heeft vaak grote uitwerking. Maak je dus iets bijzonders mee? Ook al voelt het als iets kleins, deel dit dan via: deborasfaithmovement@gmail.com

9 maart 2024

Voor het eerst zullen vrouwen én mannen welkom zijn op dit volgende event. Na een mooie reeks van 4 vrouwendagen zullen we gaan samenbinden en opnieuw een event neerzetten met profetische lading en vooral de Heilige Geest laten bewegen. Hier de Eventbrite link te vinden met meer informatie. Maar zet 9 maar 2024 alvast in je  agenda!

Zaterdag, 09 Maart 2024


klanktaal week 9

Op maandag 29 januari start weer een nieuwe klanktaal week waarin we 6 dagen lang met zijn alle 1 uur per dag in tongentaal spreken. Meer info volgt nog. Wordt vast lid van de telegram groep waarin elke dag die week een woord van de Heilige Geest wordt gedeeld.

Maandag, 29 Januari 2024

Hele dag

Haar verhaal

Dit is Debora! Een profetische vrouw, moeder van drie kinderen, vrouw van Arnoud Troost en samen met Rik en Anne Ouwendijk leiden zij de bediening House of Miracles met ruim 50 huisgemeentes in Nederland. In gehoorzaamheid aan God's stem is Debora in 2022 'Debora's Faith Movement' gaan opzetten. In korte tijd groeide deze bediening snel. Via haar video's spreekt ze vaak woorden die acties vereisen, organiseert grote events, klanktaal weken en brengt nummers uit. Naast DFM leid zij in Nederland ook 'A Prayer Movement' waarin zij dapper uitstapt en mensen oproept te bidden voor onder andere slachtoffers van seksueel misbruik.

Debora aan het woord: ''Ik kwam er daadwerkelijk achter dat de werken die wij mogen doen voor Hem, God écht heeft voorbereid voor ons.'' - Efeze 2:10.


Lees verder
Lees verder